Miért a wellness?

A wellness egy olyan életforma, amely maximális szabadságot biztosít. Nincsenek szigorú szabályok, az egészségét mindenki a neki leginkább megfelelő módon őrizheti meg. Nem kampányszerű, mint a fogyókúrák, mégis megtarthatjuk vele ideális súlyunkat. Megtanít az egészséges táplálkozásra, megszeretjük az egészséges ételeket, fittek, energikusak leszünk általa.

Tudta-e?

Napjainkban az átlagéletkor 75-80 év körül van. Nagyon fontos, hogy testi és lelki egészségünket megőrizzük, kívül-belül jól érezzük magunkat. A wellness életmód hozzásegít bennünket, hogy a szépség és egészség harmóniájában éljük az életünket. A wellness segítségével sokáig megőrizhető a jó közérzet, a fiatalosság és a kellemes külső, a test - lélek - szellem harmóniája.

Wellness szálloda?

Mitől wellness egy szálloda?
A Magyar Turizmus Rt. 2002-ben felmérte a hazai szálláshelyek wellness szolgáltatásait. A wellness-szállodaként történő besoroláshoz az alábbi feltételeknek kellett megfelelni! Tovább >>

Wellness hétvége szállodai ajánlatok!

Wellness hétvége Sárváron

Sárvár, a Nyugat-Magyarország-i régió dinamikusan fejlődő, tizenhatezer lakosú kisvárosa. Nemcsak a világhálón, hanem a valóságban is érdemes meglátogatni ezt a Vas megyében található Rába-völgyi települést. Sokarcú és sokszínű, gazdag múlttal rendelkező város. Több mint ezer esztendős történelme során számos kézzelfogható és a kultúra által megőrzött értéket halmoztak fel itt elődeink. Biztos és széles alapokon nyugszanak a jövő pillérei, a gyorsan fejlődő ipar és a gyógyturizmus.

Danubius Health Spa Resort Sárvár

Szép természeti környezetre, frissítő fürdőzésre és kényeztető kezelésekre vágyik? Akkor örömmel ajánljuk figyelmébe a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Sárvár Hotel szolgáltatásait.

Kategória: 4 csillagos szálloda
Város: Sárvár
Akciós ár: Oszi wellness akció: 37000 Ft/ fő/ 2 éj félpanzióval!
Elhelyezkedés: Belváros
Danubius Health Spa Resort Sárvár

Park Inn Sárvár

A vadonatúj Park Inn Sárvár szálloda a híres sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel szemben fekszik, gyalog mindössze 3 percre a város központjától. Kitunő szálloda, remek wellness ajánlatokkal!

Kategória: 4 csillagos szálloda
Város: Sárvár
Akciós ár: Hétvégi akció 2010. december 23-ig: 26712 Ft /fő/ 2 éj ártól, félpanzióval!
Elhelyezkedés: Belváros
Park Inn Sárvár

A honlap a Szálloda Centrum .hu csoport tagja - Copyright 2009 - 2016  | Telefon: +36-1-8012700 | Kapcsolatfelvétel!