Miért a wellness?

A wellness egy olyan életforma, amely maximális szabadságot biztosít. Nincsenek szigorú szabályok, az egészségét mindenki a neki leginkább megfelelő módon őrizheti meg. Nem kampányszerű, mint a fogyókúrák, mégis megtarthatjuk vele ideális súlyunkat. Megtanít az egészséges táplálkozásra, megszeretjük az egészséges ételeket, fittek, energikusak leszünk általa.

Tudta-e?

A szépség és egészség összhangjában élő ember önbizalma nő, önmagáról alkotott képe pozitívvá válik. Lelkileg is kiegyensúlyozott, derűs, és ez kihat az élet minden területére, szakmai munkájára és magánéletére egyaránt.

Wellness szálloda?

Mitől wellness egy szálloda?
A Magyar Turizmus Rt. 2002-ben felmérte a hazai szálláshelyek wellness szolgáltatásait. A wellness-szállodaként történő besoroláshoz az alábbi feltételeknek kellett megfelelni! Tovább >>

Wellness hétvége szállodai ajánlatok!

Wellness hétvége Sárváron

Sárvár, a Nyugat-Magyarország-i régió dinamikusan fejlődő, tizenhatezer lakosú kisvárosa. Nemcsak a világhálón, hanem a valóságban is érdemes meglátogatni ezt a Vas megyében található Rába-völgyi települést. Sokarcú és sokszínű, gazdag múlttal rendelkező város. Több mint ezer esztendős történelme során számos kézzelfogható és a kultúra által megőrzött értéket halmoztak fel itt elődeink. Biztos és széles alapokon nyugszanak a jövő pillérei, a gyorsan fejlődő ipar és a gyógyturizmus.

Danubius Health Spa Resort Sárvár

Szép természeti környezetre, frissítő fürdőzésre és kényeztető kezelésekre vágyik? Akkor örömmel ajánljuk figyelmébe a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Sárvár Hotel szolgáltatásait.

Kategória: 4 csillagos szálloda
Város: Sárvár
Akciós ár: Oszi wellness akció: 37000 Ft/ fő/ 2 éj félpanzióval!
Elhelyezkedés: Belváros
Danubius Health Spa Resort Sárvár

Park Inn Sárvár

A vadonatúj Park Inn Sárvár szálloda a híres sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel szemben fekszik, gyalog mindössze 3 percre a város központjától. Kitunő szálloda, remek wellness ajánlatokkal!

Kategória: 4 csillagos szálloda
Város: Sárvár
Akciós ár: Hétvégi akció 2010. december 23-ig: 26712 Ft /fő/ 2 éj ártól, félpanzióval!
Elhelyezkedés: Belváros
Park Inn Sárvár

A honlap a Szálloda Centrum .hu csoport tagja - Copyright 2009 - 2016  | Telefon: +36-1-8012700 | Kapcsolatfelvétel!